Beoordelingen van Happy Garden Margraten

Recente recensies

5.0
Ray
19 mei 2022

Gewoon geweldig eten wat op de weg naar huis ligt. Wat wil men nog meer

Groothuijsen
17 mei 2022

Heerlijk gegeten alleen de kiploempia had weinig smaak. Verder prima 👍

Kelly
15 mei 2022

Lekker zoals altijd :)

Fam Schouten
15 mei 2022

Heerlijk eten en zeer vriendelijke mensen

Seek
14 mei 2022

zoals altijd prima kwaliteit en super service...

john korff
11 mei 2022

Perfekt...lekker gegeten

Denise
8 mei 2022
Erik
8 mei 2022

Heerlijk gegeten en goede service

Rob
7 mei 2022
Marjon
28 april 2022

Online bestellen, betalen is een gemak. En dan ook de tijd van afhalen kunnen keizen.

Marion Ackermans
13 april 2022

Gebeld omdat gerecht niet goed was. Kreeg alleen sorry als antwoord.

Clina Tuijtjens
12 april 2022
Klaus
8 april 2022

Super lekker Eten, vriendelijke mensen, Alles op tijd vers klaar !!! Kan niet beter !

S
4 april 2022

Top en het heeft goed gesmaakt.

Roger
4 april 2022

Snel besteld en lekker eten.

Wim Speetjens
2 april 2022

Lekker eten. Vriendelijk.personeel, nette zaak. Zeker aan te bevelen.

R. Bosch
26 maart 2022

Goede kwaliteit!

Jan v d H
25 maart 2022

Zeer goed, snel en heel smakelijk

Marja
6 maart 2022

Heel makkelijk bestellen, betalen via app.

john korff
2 maart 2022

Prima kwaliteit. Was heel lekker.... We hebben al vaker afgehaald, nu voor de eerste keer via internet besteld.

Brouwers
27 februari 2022

Snel en eenvoudig online bestellen. Bij aankomst stond alles klaar, zeer vriendelijke bediening. Eten was overheerlijk

JB
20 februari 2022
Claudia
19 februari 2022

Heerlijk gegeten en grote portie

Tiny Gubbels
14 februari 2022
Roger Brugel
14 februari 2022
Vaessen
13 februari 2022
Cs
13 februari 2022

Het was weer heerlijk!

Henny
7 februari 2022

Het eten was goed van smaak. Alleen in de kipkerrie zat erg weinig kip.

Frank
5 februari 2022

Snel, goed en smakelijk

Klaus
4 februari 2022

Alles perfect, op tijd en superlekker ! Bedankt !!!

Charlotte
30 januari 2022

Snel, lekker en vriendelijk!

Sandra
28 januari 2022
Horstink
22 januari 2022

Heerlijk gegeten,goede prijs kwaliteitverhouding.

Eric
16 januari 2022

Bestelling online geplaatst, betaald, en op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar.

R.H.
14 januari 2022

Het eten stond perfect op tijd klaar! Het heeft goed gesmaakt!

Mertens
14 januari 2022

We hebben genoten van een heerlijke maaltijd

Sandra Damoiseaux
14 januari 2022
Driessen Martin
10 januari 2022

Prima heerlijk eten, goed verzorgd en op tijd!!

Gavin
9 januari 2022

Very tasty and fresh food. I especially enjoyed the chicken soup (food for the soul)! Thank you for your friendly and fast service and good luck operating in these difficult times.

Gert
6 januari 2022

Het was weer heerlijk, maar hoop toch dat de wok volgend jaar weer open is.

Blankestijn
1 januari 2021
RB
29 december 2021
Kim maes
29 december 2021

Het was heerlijk.

Connij smeets
27 december 2021

Lekker, goed verzorgd

Jean Heijnen
27 december 2021

Net zoals in mijn vorige beoordeling het is en blijft super blijf zo doorgaan

Josette
18 december 2021

Altijd goed, lekker en teveel. De tomatensoep blijft favoriet.

Hans Heinen
15 december 2021
Ellen
7 december 2021

Heerlijk gegeten!

Maurice Beckers
5 december 2021

Stond mooi op de bestelde tijd klaar en het eten was heerlijk.

Erik
28 november 2021

Zeer goede keuken, ruime porties en vriendelijk personeel

Thijs
28 november 2021

Heerlijk!

Jean Heijnen
28 november 2021

Een compliment is hier zeker op zijn plaats .Iedere keer als mijn zonen met hun echtgenotes komen vragen ze of we eten halen bij Happy Garden we vinden het allemaal heerlijk en veel .Blijf zo doorgaan beste mensen dan blijven wij ervan genieten .Heel veel dank

Smeets
24 november 2021

Heerlijk gegeten,goede service!

Sam
19 november 2021

Snel, vers, lekker!

Wilma Dohmen
13 november 2021
Suzanne Palosi
10 november 2021
Marleen
11 oktober 2021

Heel erg lekker eten. Veel groenten en vlees! Was ook klaar op het gevraagde tijdstip. Online bestellen is heel erg makkelijk. Doen we zeker nog een keer.

Marc
10 oktober 2021

Gemakkelijk en smaakvol

Pascal Caelen
3 oktober 2021

Goede Chinees, woon zelf in kerkrade maar als we in de buurt zijn en we hebben zin in Chinees dan gaan we altijd naar happy garden

Ruben
30 september 2021

Heerlijk gegeten en absoluut niet duur. Fijn dat er online besteld en betaald kan worden!

Camille
11 september 2021
Dominique
7 september 2021

Altijd zeer tevreden! Vers, heerlijk, prima prijs/kwaliteit, accuraat, ruime hoeveelheid, hygiënisch, vriendelijk 👍🏼. Kom hier altijd terug!

Sieben
5 september 2021

Bestelling netjes op tijd klaar. Goed verzorgd en voldoende hoeveelheid. Smaakte heerlijk.

Bianca Steijns
2 september 2021
Wim Speetjens
2 september 2021

Perfect! Heerlijk gegeten. Durf ik bij iedereen aan te bevelen.

Vd velde
27 augustus 2021

Heerlijk eten, prima prijs kwaliteit verhouding en keurig op tijd zoals afgesproken

Maurice Beckers
25 augustus 2021
Gerards
24 augustus 2021

Prima! Tikkeltje weinig zout.

Ronald Fortgens
23 augustus 2021

Goed verzorgt en kwaliteit. Lekkere gerechten. Online besteld en klaar toen we op de afgesproken tijd het eten kwamen ophalen.

V Garderen
21 augustus 2021

Het was te eten, niet echt bijzonder.

Armand
20 augustus 2021
Edwin
13 augustus 2021
Gerrit Ruiterkamp
25 juli 2021
S.D
25 juli 2021

Heerlijk gegeten

Haas
21 juli 2021

Super Alles volgens afspraak Bediening eten en op tijd Alles super

Van der Steen
21 juli 2021
Heinen
14 juli 2021

Prima verzorgd en ruim voldoende.

Jos
9 juli 2021

Mijn huischinees en bevalt uitstekend. niks op aan te merken.

Gr
28 juni 2021

Lekker gegeten smaak vers rijst iets aan de droge kant

John
20 juni 2021

Alles goed verzorgd toppie

Robert
14 juni 2021

Tijd tussen bestellen en afhalen, perfect, maar helaas was de babi bangpang ditmaal niet echt fijn. De rest heeft prima gesmaakt.

Rob Destreel
9 juni 2021

Online besteld en exact op tijd klaar. Heerlijk gegeten zoal we gewend zijn van Happy Garden. Vriendelijke bediening.

DL
5 juni 2021
Gertie Frissen
4 juni 2021
YH
30 mei 2021

Super lekker/smakelijk chinees - indische rijsttafel. Was voor 4 personen maar hadden gemakkelijk 6 personen van kunnen eten. Besteld via de website en alles stond prec i es op tijd keurig klaar

Visser
27 mei 2021

Gewoon weer heerlijk eten, top.

Schaeken
23 mei 2021

Zeer vriendelijk personeel , ETEN ALTIJD GOED , PRIMA CHINEES .

Frissen
23 mei 2021

Eten had vandaag wat minder smaak alsof er iets van kruiden vergeten was. Andere keren was dat beter. De loempia was heerlijj

M Janssen
19 mei 2021

Heerlijk eten en heel vriendelijke mensen

J. Jonker
13 mei 2021

Het eten mag best wat warmer helaas was het bij thuiskomst al bijna koud

Jolanda
13 mei 2021

Vond het erg tegenvallen, 35 euro en weinig waar voor je geld, vlees was er ingeschoten, erg slecht Met zn vieren hadden wij nauwelijks voldoende gegeten.

Gerard
9 mei 2021

Prima kwaliteit ruim genoeg voor twee personen

Robert
8 mei 2021

Heerlijk!

Altena
8 mei 2021

Zie tripadvisor ...

Jan
7 mei 2021

Makelijk te bestellen alles staat op de opgegeve tijd klaar. Zal als ik in de buurt ben hier weer bestellen.

Annemiek
6 mei 2021

Ging erg makkelijk met bestellen eten was zeer goed, en hoefde niet te wachten, zou fijn zijn als je het ook thuis zou kunnen laten bezorgen , vanaf b.v. een minimum bedrag

Jos
5 mei 2021

Niks op aan te merken. Is mijn standaard Chinees waar wij geregeld naar teredenheid bestellen.

Paasen
2 mei 2021

Uitstekend en lekker snelle afwerking

Vivianne
16 april 2021
MB
12 april 2021

Zeer snelle goede service. Eten was wat flauw

Robert Blom
10 april 2021

Half 6 besteld, kwart voor zes afhalen. Bij aankomst even wachten, maar al heel snel bestelling klaar en meenemen. Vriendelijke ontvangt en thuis aangekomen heerlijk gegeten. Het was lekker. Chapeau!

Robert.Hodiamont
8 april 2021

Perfect! Kan niet beter.

Vd Velden
7 april 2021

Zoals altijd super lekker. Vriendelijke mensen. Een aanrader.

Gerard
6 april 2021

Gewoon goed en ruim voldoende.

Anoniem
5 april 2021

Eten was heerlijk en goed warm bij het afhalen.

GCD
3 april 2021

Prima keuken en zeer smakelijk gegeten Afhaal diner stond perfect op tijd klaar. Klasse

Danielle
25 maart 2021
Husson
25 maart 2021

Het babi spek was echt niet te eten!! Alleen maar vet en de huid niet knapperig was niet te kauwen. Zooi jammer heb ik nog niet gehad bij jullie. De rest was wel goed. Oh ja er zat ook nog een half stokje in het spek...

Custers
21 maart 2021

Prima op tijd gereed en een smakelijk menu! Hartelijk dank.

Jeffrey
21 maart 2021

Eerste keer online bestelling geplaatst. Makkelijk en heel snel. En waarom het uiteindelijk om gaat... eten was goed!

Kelvin Jahae
20 maart 2021

Snel klaar, heerlijk zoals altijd! Vriendelijk personeel

Martin
17 maart 2021

Heerlijk eten en zo goed als altijd

Custers
8 maart 2021

Prima verzorgd!

Vivian Zwakenberg
6 maart 2021

Ik vind de kwaliteit de laatste tijd wat achteruit gaan, het vlees van de babi pangang was meer vet dan vlees De kip van de sateh is erg glibberig en net of hij niet gaar is.. niet happy garden waardig dus

Maurice Beckers
6 maart 2021

Alles keurig geregeld bij het afhalen en het eten was mooi op de afgesproken tijd klaar. Bovendien was het zoals gewoonlijk weer super lekker.

Antonietta Padula
22 februari 2021

Goed verzorgd, eten was op tijd klaar.

Jeanine Frints
21 februari 2021

Heerlijk gegeten

Roelof
20 februari 2021

Wat fijn dat je online kunt bestellen en alles meteen klaarstaat. Ook zonder coronasluiting is dat heel handig. Eten was prima. Alleen de buikspek heb ik wel eens knapperiger gehad. Maar de Fou jong hay was van erg versehgroente gemaakt. Heerlijk.

Miranda
14 februari 2021

Heerlijk gegeten

Clina van Malkenhorst
11 februari 2021

Heerlijk gegeten, zeer vriendelijk geholpen

Greune
5 februari 2021

Alles was erg lekker. Ook was alles goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Groothuijsen
30 januari 2021

Heerlijk gegeten goed op smaak gebracht!

Thomsen
28 januari 2021
Xxx
26 januari 2021

Fijn dat het nu ook online kan om te bestellen. Bestelling stond al klaar bij aankomst. Heerlijk eten. Aanrader!

Houben
24 januari 2021
Bjorn
24 januari 2021

De lekkerste Chinees in de omstreek. Online bestellen heel handig. In een woord tevreden.

Gaby lenaers
24 januari 2021
Roel Rouwet
21 januari 2021
Maurice
14 januari 2021
Rob Kusters
4 januari 2021

Nieuwjaarsdag is natuurlijk topdruk. Daarom wat langer moeten wachten, geen probleem. Helaas een bakje vergeten van de nasi rames speciaal. Maar dat werd gecompenseerd door de prima smaak van de rest. We blijven zeker terugkomen.

Jan Janssns
4 januari 2021

helaas moet ik konstateren dat de door ons geliefde Chin. Indische riijsttafel niet kompleet was op zondag avond het door ons geliefde rundvlees in twee varinten was helaas nieet ingepakt De Koe low juk en de pinda s waren ook niet van de partij pisang goreng en sambal tauge. hopenlijk op een verbetering de volgend bestelling

Bisscheroux
4 januari 2021

Eten is van zeer hoge kwaliteit, vriendelijk personeel, bestellingen zijn altijd op tijd klaar.

Willy Munier
4 januari 2021

Goede ontvangst en goede service! Eten was ook zeker goed!

Lenaers
3 januari 2020

Nasi mocht warmer zijn

Wendy
2 januari 2020

Het eten was lekker en warm. Jammer dat de tijd niet klopte (via het internet besteld). Bij het afhalen nog een kwartier moeten wachten. Wanneer je telefonisch besteld kunnen ze de tijd beter inschatten. Fijn dat je nu punten kunt sparen.

Liesbet
2 januari 2020

Het was natuurlijk 1 januari, maar we hebben onze bestelling 40 minuten later meegekregen dan besteld. Daarnaast zat er nasi bij ipv de bestelde bami. Kwaliteit was prima!

Nick
2 januari 2020

In jullie systeem kun je aangeven hoelaat he wil komen afhalen... echter door drukte werd dit automatisch een half uur later... als ik dit had geweten dan had ik een andere keuze gemaakt elders. Tip: als het zo druk is, zorg dan dat alleen de tijden waar het nog mogelijk is te kiezen zijn... en laat de rest grijs.... of niet te selecteren! Bij vragen kunt u mij bellen 0647 886 996

B.Bartelds
2 januari 2020
Maes
1 januari 2020

Staat klaar op de afgesproken tijdstip. Prima service en het was erg lekker!

Ons
1 januari 2020

Alles prima lekker , op tijd, en veilig om op te halen . Tot de volgende keer

defaux
1 januari 2020

heerlijk en prima verzorgd

Gusta
1 januari 2020

Het ophalen is super geregeld. Het Indische mocht wel pittiger. Voor de rest prima verzorgd.

Brouwers
31 december 2020
Eva
31 december 2020

Eten is nog goed warm bij thuis komst. Altijd even lekker,vriendelijk personeel heel vriendelijk zelfs!!! Ik kom er graag,en kom er al jaren. Ga altijd na Margraten.

Oscar
30 december 2020

Alles stond klaar op het afgesproken tijdstip en het eten was echt heerlijk! Dankjulliewel!

Bianca
29 december 2020
Munnix
28 december 2020

Was goed en ze hebben een goede service

MB
28 december 2020

Bestellen via de site ging heel makkelijk, duidelijk en binnen 15 minuten, gereed en afgehaalt. Zeer tevreden

Posthuma
28 december 2020

Prijs kwaliteit en hoeveelheid goed

Vivian Zwakenberg
27 december 2020

Perfect en op tijd

Eussen
27 december 2020

Snelle makkelijke service. Lekker eten.

Nehemia
26 december 2020

Super bedankt voor de goeie service. Alles was goed warm en uiteraard lekker.

Elly
24 december 2020

Mooi op tijd en heerlijk eten

Hans
23 december 2020

Eenvoudig bestellen. Alles klopte! Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Alexander
22 december 2020

Prima smaak en kwaliteit. Ruime porties.

Ralph Dolmans
21 december 2020

Eten smaakt goed, maar bij de vegetarische gerechten (gado gado en veg. foe yong hai) verwachten we dat de bijbehorende nasi/bami ook vegetarisch is, er zit echter stukjes vlees/ham in.

Jos
21 december 2020

Niks op aan te merken. Top chinees!

José
20 december 2020

Mooie manier van bestellen, betalen en ophalen. Top geregeld. En ook het eten was heerlijk.

Pietersma
20 december 2020

Super Chinees, al meerdere keren gaan afhalen. Top echt aanrader !

Martine
18 december 2020

Supersnelle service, heerlijke rijsttafel, easy te bestellen

Ploumen
12 december 2020

Bestelling niet compleet, jammer

Van de Burgt
12 december 2020

Kantonees vleesgerecht was prima bereid, maar samen met de nasi was de combinatie een droog gerecht. Een bijpassende saus bij het vlees had het een betere maaltijd gemaakt.

Henk Ockers
11 december 2020

Via internet besteld. Op afgesproken tijd was eten klaar. Bij thuiskomst na 15 min. was eten nog ruim voldoende warm en heerlijk gegeten.

Martin
8 december 2020

Prima service , het vooraf bestellen, afhalen mooi in lijn daarmee, heerlijk eren en zeer zeker genoeg voor twee!!